Gott Nytt År Allihopa !

Usch ja, nu har ännu ett år gått ! Tiden bara flyger iväg ! Har oxå klarat av 1/6 av skolan ! *STOLT*

har precis kommit hem från klippan , följde med mamma och pappa till Storan och handla mat, fylld fläskfile står överst på menyn! mums !
Nu ska jag strax gå ner och hjälpa mamma att städa och fixa maten, sen blir det mitt rum som ska städas.. :/ Jag fasar !:D haha. men det ska väl gå bra !
Ikväll ska det smällas smällare så det står härliga till i Ljungbyhed! Ohyes ! People, watch out !

haha ! skriver kanske mer senare !:D pusshej och hoppas att ni får ett bra nyår ! <3<3


a short one!

idag blir det bara ett kort inlägg ! Nu ska jag kolla film ! sen ikväll kanske mormor ! :D
kösshaj ! <3

varför ?

fan vad jag blir irriterad asså !
Allting som har hänt har jag bara lagt på hög i hjärnan. nu har det tatt stopp och jag orkar inte längre.. känner att jag måste skriva av mig nånstans för just nu, känns det som om ingen vill lyssna på mig. Bdb funkar inte så det får bli här..

Ibland önskar jag bara att världen, eller i alla fall min värld, kunde va helt & fullständigt rättvis.
Jag vill kunna leva i en värld där jag blir uppskattad, där folk ser mig. Där folk förstår mig. Jag är trött på att vara den som blir vald sist till allt, för ingen vill va med mig. jag är trött på att mina kompisar hittar på en massa roliga saker , utan att ringa till mig, & ändån har dom mage att kalla sig för kompisar. När man frågar dom ifall dom vill hitta på ngt, men dom orkar inte, sen läser man på bdb att dom har visst orkat, att dom ska på fest, eller på ekebo, men dom vill inte ha me mig.. :/ det sårar verkligen.. då tycker jag att dom hellre kan säga sanningen, för det sårar mindre än när man läser det på bilddagboken. :(

Jag är trött på att gå i skolan , när man får gå bakom alla andra.. när ingen pratar med en, när man sitter själv på lektionerna.
Jag är trött på helgerna då jag pluggar hela tiden, för jag inte har haft ngt annant att göra, men kan inte koncentrera mig eftersom mina tankar och min koncentration har vatt - " undrar vad mina kompisar gör nu.. Oj, just det.. dom är på fest.. - utan mig.. "
jag är verkligen trött på allting nu, jag ger upp.. Ni har vunnit ! Okej ? Är ni nöjda ?
Det hoppas jag verkligen ! För annars har ni gjort allt detta helt i onödan.. & det hade väl vatt slöseri med er " dyrbara " tid för mig..?
Och jag är så förbannat trött på min klass.. Folk går och snackar skit bakom min rygg, fast att dom inte känner mig.
Trodde att man hade vuxit upp och mognat när man går i första ring, men tydligen hade jag fel där med..
som sagt, jag ger upp nu ! orkar helt enkelt inte med er längre.. Hoppas ni är jääävligt nöjda !

skitdag TTM !!

Asså shit ! , denna dan har bara vatt maxat irriterande & allmänt störd i huet !
Kunde inte sova inatt , så jag tittade på film tills jag blev lite mer tröttare, slutade med att jag somna vid typ tre på natten.. :/
Sen kunde man inte sova vidare iheller för när man ligger i världens skönaste säng , så vaknar man av att pappa och marcus "busbråkar" (?) där nere ! sen kommer johan in och säger att jag ska ner och göra v mig för jag var tvungen att följa med till Ä-holm och köpa sån jävla fönsterbräda till mitt rum.. Men , jag lyckades slingra mig ur det  !:D
Satte mig i soffan och glodde på tv, inte ett skit fanns på de 45458425548545451 kanalerna som vi har, så jag gick och duscha. 

När mamma och pappa kom hem så kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde! tror jag var på mitt rum elr nått ! när jag kom ner så satt Jessica i köket !:D

Sen satt vi där ett tag , till slut orka jag inte mer så jag tvinga med pappa upp och han hjälpte mig att sätta upp den jävla brädan, och sånna hållare till gardiner ! jag har inte hunnit få upp det ännu för vi har målat rummet och gjort v det !
Sen har jag bara glott på tv hela dan ! och nu sitter jag här, nästan klar med städningen.. :( det är så jäääävla tråkigt ! hela dan har vatt tråkig :/

aja, ha det bra så ses vi när vi ses ! <3<3


det är kallt ute !:D

usch vad det är kallt ute !
har precis kommit hem från klippan ! Träffade KappoG !:D <3<3 trevligt värre (a
Alltid kul att träffa den otroligt knäppa killen :P hah, (hihi)

Nu sitter jag här igen, funderara på att sätta igång en film ioch mysa lite ! i all min ensamhet ofc, ingen annan är ju här ! :( men det duger !:D

ha det gött så ses vi när vi ses !:D <3


Det är måndag...

.. & ingen skola ! Fett skönt om jag får säga det själv !=)
Idag har jag inte gjort så himla mycket, vaknade vid elva. Gick upp , år frulle , retades litta med pappsi (!), duschade och följde med pappa till klippan . Han skulle till apoteket och hämta sånt jävla bantningspulver.. jag vet ! - det är det sista den gubben behöver !
sen åkte vi till statoil för han skulle fixa nått med koppingen på hans jobbebil. ( han kan inte sånt själv ! ) haha, sen körde vi till firman för han skulle hämta eller lämna en lönelapp, hämta ett par nya jobbebyxor och till sist ge ett par svetsglasögon tillbaka till Jesper!

Sen när vi kom hem igen stod mamma i köket och gjorde mat ! - Kyckling ! MUMS !!

Efter maten tog jag ner datan och satte mig i köket , och då cpar sig det jävla internetet ! jag trodde jag skulle slänga datan i väggen !

& nu sitter jag här och försöker komma på ngt vettigt att skriva om.. det går inte så där värst himla bra !
nu kom mamma in och tvingar med mig till klippan ! så jag skriver mer senare !:D
Kösshaj! <3<3

Sorry ! ;(

God jul alla ! =)
Först vill jag bara säga att jag inte har vatt inne här på ett tag nu , som ni kanske har märkt!, eftersom vår dator inte ville starta.. :/ så det är därför jag har varit lite inaktiv på sistone!

Gårdagens julfirande var helt fantastiskt ! Satt hemma med familjen och hade väldigt trevligt faktiskt ! jag fick många fina presenter bland annat en bärbar dator av mamma och pappa ! TAACK! :D:D
Sen fick jag pengar, smycken, parfymer och nån ljusprydnadsak av min syster, vilken var jättefin! smink fick jag oxå ! Sen kommer jag inte ihåg mer ! haha =)

Dagen idag kommer mestadels spenderas framför datorn! ( konstigt nog! ) jag måste oxå städa rummet och tvätta! Alltid lika kul ! (?) hihi!!

Nu ska jag titta på film ! ha det bra , så ses vi när vi ses! :D <33


snart juul !

åhh ! nu känns det verkligen att det börjar närma sig julafton. vädret blir bara kallare och kallare och dagarna går som smör i solsken  ! jag var faktiskt ute igår och inhandlade årets julklappar till släkten! jag och sandra köpte en hamster till mamsi ! hoppas hon blev glad för den, för det var inga billiga pengar vi gjorde av med! men det verkade som att hon blev det =)
de andra blir nog oxå glada för sina julklappar, särskillt marcus och jesper ! hahha :P

idag har jag faktiskt inte gjort då mkt. chill dag i skolan och sandra följde med mig hem. sen städade jag lite och gjorde litta fint. nu är det bara mitt eget rum som ska julstädas, och det lär ta tid :P haha =)

nu , snart, eller när jag orkar ska jag gå ner och tvätta, och sen försöka städa på mitt rum :P
sen blir det sängen !


RSS 2.0