hejhej!

Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit typ... Tråkigt faktiskt när det är så fint väder :( menmen.. Mormor var här en runda innan. Hennes hundar är heeelt cp! Den ene (Gorm) fick för sig att han skulle hoppa ner för hela vår stentrappa -.- Det gick inte så särskillt bra eftersom han hade alldeles för hög fart och kunde inte landa på sina ben, utan kasar på magen typ 2-3 meter! Såg rätt kul ut =)

Sen nu har vi nästan precis kommit hem från Sånnestorp. Vi var hos min faster Mariette och hennes kille Rolle. Det var najs. Är bjuden på grisfest där den 17:e , vilket kommer bli askalas! (a)

Har pratat med Sandra om imorgon oxå, angående Hbg och det ni vet? , men hon fick för fan ingen syl i vädret. Det får hon aldrig när hon pratar i telefon när hon är på storköpet och handlar! :) Men vi kom fram till att hon skulle prata med Marie-Louise om där fanns plats i bilen till mig med, för jag pallar fan inte ta tåget dit själv xD Annars frågar jag Sanna ifall hon vill med, vilket jag tror inte ska bli några problem om hon vill vill säga! :P Hoppas på det i alla fall, hade vatt kul! Har knappt gjort nått med henne nu på sommarlovet.. Får prata med henne! (a)

Nu ska jag göra annat! Blir kanske ett litet inlägg lite senare innan jag går och lägger mig!
Puss så länge! <3

sista för idag!

Tänkte bara skriva det sista nu innan jag går och lägger mig (a)

Blir ingen Bakken imorgon eftersom pappa inte tyckte att vi hade planerat det så bra.. Var ju bara något spontant han sa när vi åt middag idag, så jag förstår han. Men däremot kommer vi att åka dit till helgen om vädret tillåter! Ska bli kul.

Och eftersom vi inte har nått inplanerat i morgon så föreslog min lillebror att vi skulle cykla dressin istället. Kul ju........... xD
Vet inte om jag ska med, men vi får se!

På måndag ska jag in till Hbg och köpa min hårförlängning och sen vidare med Sandra till stranden. Tror bara det blir vi två.. Ganska skönt att slippa alla andra. & lite extra tid med min underbara syster gör ju absolut ingenting!

Nej, nu ska jag sova. Skriver mer imorgon!
Godnatt <3

äntligen!

såja, nu är jag äntligen snart klar med rummet. Skönt att kunna se golvet igen! haha
Det enda som fattas nu är dammsugning och att sängen ska bäddas.
Trodde faktiskt att det skulle ta längre tid än vad det egentligen gjorde. Jag menar, om man har haft ett så stökigt rum som jag har så hade man kunnat tro att det skulle ta en månad att få det ordentligt igen, men icke! Tog typ bara en timme. Och det är jag glad över! haha :)

Usch ja.. funderar på att lägga in ny musik i iPoden, men vettefasen om jag orkar xD Det är faktiskt jävligt jobbigt om man  tänker efter.. Iaf för min del eftersom min ipod och itunes är helt ccccccccppp.. Först får man radera de gamla låtarna, sen ladda hem de andra jag vill ha och en jävla massa.. Men får väl ta mig i kragen, är så trött på min gamla musik. Plus att vi kanske ska till Bakken i Danmark imorron och jag vill inte sitta på tåg så jävla länge utan min musik. Jag hade dött! Haha!

Nae, nu ska jag fixa klart rummet så det blir klart nån gång!
Underhåll er med en helt underbar låt tills nästa inlägg kommer!

Glad midsommar :)

Hej alla ;)

Nu kommer jag här med min dåliga uppdatering igen! Sorry (a)
Dagen idag har varit väldigt bra. Vaknade vid tolv ungefär. Sen gjorde jag vid mig och lite sånt smått och gott. Var egentligen meningen att jag skulle följa med på kalas hos Frida & Björn för deras dotter Ronja har fyllt 3 år. Men palla inte. Så jag och Johan stannade här hemma med mamma och laga mat ! Riktigt gott va det (=
När vi hade käkat och sånt så ville Marcus att vi skulle spela lite buzz med han, så det gjorde vi. Men sen började de att hacka och ha sig så typ alla fick damp & vi käkade jordgubbar istället. Mycket bättre :)

Efter det så kollade vi på Twilight, New moon och käka godis och sånt. Den filmen är verkligen bra men om man har sett den typ 1 miljon gånger så börjar den bli lite ut tjatad :P
Sen har vi inte gjort så mycket. Filmen slutade för ungefär en halvtimme sen och det var egentligen meningen att jag skulle sova nu eftersom jag är astrött, men kan inte.. Så jag satte mig här istället =)

Jag måste bara erkänna en sak för er... Jag har blivit riktigt lat..! För typ en månad sen så kunde jag inte ens gå in på mitt rum utan att jag plockade upp kläder som låg på golvet eller lite skräp och sånt. Men nu... vafan?! Jag har ett ganska stort rum och jag ljuger inte när jag säger att hela golvet är packat med kläder :O Och det är inte förresten bara kläder, utan en massa kartonger från skor och sånt, min väska & min bag, massa påsar och en massa skräp. Helt otroligt! Får nog gå upp i tid imorgon och städa stället. Vettefan hur jag kommer orka. Det enklaste hade nog varit att bara typ muta mina bröder att städa det så kan dom få typ 50 kronor var. Men till och med dom börjar bli stora och dom går tyvärr inte på mina förslag längre :( Trist.. :/
Menmen, det är mitt rum och mitt problem...

Vi var förresten på Citygross igår, & äntligen har jag fått handla min trippeltång! Har velat ha en sån riktigt länge, men inte haft råd. Inte för att dom är så särskillt dyra, men jag har lagt pengarna på viktigare saker istället. Tycker att håret blir så mycket finare med vågor i det. Ialla fall mitt hår (a)
Nu fattas bara att jag ska färga håret lite brunare och köpa hårförlängning.
Jag vet om att "det är bara fjortisar som använder löshår", men så är det verkligen inte. Anledningen till att jag vill ha det är för att mitt hår är jättetunnt så det är jättesvårt att göra någonting med det. Därför vill jag ha lite tjockare hår så jag slipper ha det i en jävla hästsvans hela tiden xD

Måste börja vara ute lite mer med! Allt annat folk man ser är ju förfan så bruna så det finns inte.. Så kommer jag, lilla blekfisen. Man får fan ha solbrillor på om man ska titta på mig. xD

Aeee., nu blir det iPoden lite så jag får lyssna lite på min älsklingsmusik, och förhoppningsvis sängen efter det. Är riktigt trött nu!
Ska försöka skriva lite imorron med!
Natti <3

long gone

Tror inte att vi finns längre. Det kommer jag tro till du bevisar motsatsen. Men just nu är vi long gone.

Hej igen =)

Hej snyggingar!
Hoppas att allt är bra med er!

Vet inte om det bara är jag eller har ni nångång tänkt på att ifall någon eller något gör er irriterade på morgonen så kan ni gå och störa er och vara sura över det resten av dagen? Så är det för mig iaf.. Sjukt störigt!

Tänkte berätta lite om min helg och sånt. Har ju varit väldigt slarvig med min uppdatering här xD

I torsdags slutade vi ju skolan, riktigt skönt måste jag säga. Fast det känns inte som att vi har sommarlov eftersom vädret här nere är vääääldigt äckligt och fult :(
I fredags tog ju alla snyggingar studenten! Grattis till er och lycka till med allt i framtiden!
Det var dessutom min födelsedag så kunde inte gå på någon student. tyvärr, men det är sånt som händer! Hade lite kalas för mig.. Fick några saker & kommer antagligen få fler eftersom jag ska ha kalas för hela släkten nästa helg. =)

Igår åkte jag, Marcus, mamma & pappa till mormor vid fyra tiden, drack kaffe & fika och sånt där. Sen vidare in till Hbg, ställde bilen på knutan, gick på båtarna. Tog typ 2-3 turor med 3-rätters middag där. Svingott =)
Hhaha, vår servitör var ruskigt lik han Doc i Tillbaka till framtiden ! Tyckte jag var lite roligt =)
Sen åkte vi vidare till bion där vi kollade på "Prince of Persia". Riktigt bra tyckte jag !

Vaknade idag vid ett, skönt att kunna sova ut nu :) (a)
Har än så länge inte gjort ett skit. Tänkte att jag skulle ta och städa rummet och möblera om det. Tror nog att jag är redo för en förändring här inne !

Tänkte avsluta med en låt som jag tänkte dela med mig av =)
Gammal, men fortfarnade riktigt bra =)


...

Vet du vad hon hela tiden gör? 
Och hur mycket skitsnack hon hör? 
Vet du överhuvudtaget hur hon mår? 
Och varifrån hon får alla sår? 
Vet du någonting om hennes liv? 
Och hur hon kämpar för att ta ett kliv? 
Vet du att hon har ett krossat hjärta? 
Och att hon alltid utsätts för smärta? 
Vet du hur jobbig hennes kamp att överleva är? 
Och hur många hemska hemligheter hon bär?  
Och att hennes utsida bara spelar glad?  
Och gråter varje natt tills hon är alldeles matt? 
Och att ingen vill torka upp hennes tårar?    
Vet du att hon bara ljuger? 
Och att
hon inte tycker att  hon duger? 
Vet du hur stor hennes sorg är?   
Vet du att hennes liv endast består av nitlotter? 
Förresten känner du överhuvudtaget henne?
allt är ditt fel.


RSS 2.0