hej bloggen*

Hejsan, läget idag och sånt?

Med mig är det bra, litta ont i huvudet, men annars helt okej (y

Varit i skolan idag. Börjar kvart i tio på måndagar, tisdagar och torsdagar. Ganska skönt om jag får säga det själv.
Var i skolan vid kvart över nio nånting. Började med engelskan där vår störtsköna lärare Liselotte tog med bilder från hennes semester på Borneo. Slutade tidigare och fick en timmes rast. Sen hade vi geografi och fick reda på att vår klass ( Och alla andra samhällsvetare) var de enda på skolan som hade geografi (y
Sen skulle vi rita världskartan på " vårt sätt " och fick sen sluta tjugo minuter tidigare. Lunch & sen matte där jag gick ifrån tidigare så jag kunde ta den tidigaste bussen hem istället för att vänta i typ en och en halv timme på nästa.. Så jag var hemma vid halv två tiden. Rätt okej.

Har inte gjort så mycket utöver det. Ska ringa bästavän snart och gå ut en runda med henne. Sen ska det laddas hem ny musik och in med det på iPoden :)
Imorgon drar jag, mina brödrar, mamma & mormor till ullared. Typ äntligen ;P

Innan jag slutar så har jag bara en sak att tillägga :

JAG HATAR VÄDRET!!


Tjarrå :)

tja

skolan har börjat nu igen.. Tillbaka i de gamla vanorna igen :( tråkigt och segt somfan.
På lördag ska vi förhoppningsvis till Ullared. Men tror inte det. Inget som vi bestämmer brukar bli av :( Aja.. På söndag ska jag följa med Sandra på en MaryKay visning/utbildning. Är VIP gäst så får testa en massa nya grejor och jag skulle tydligen få något också :) tummen upp för det! (Y)

Jag hatar vädret btw. Äckligt.

Nu ska jag tvätta och sen ta en dusch och sen glo på en film & somna till den. Sovmorgon imorgon så det är najs!
Tjarrå


:)

Såja, skrev innan på min facebook att jag skulle göra vid mig och sen gå ut och gå med Isabell i skogen, men jag säger bara hellnoooo! Här vräker regnet ner och aldrig att jag går ut i det!
Så jag ska sitta här hemma och glo på vänner och vid 6 sticker jag till mina efterlängtade barn! :) haha, puss på er!

En ny Linda :)

hejhej!
Allt bra idag?

Det har hänt en hel del sen förra gången jag bloggade, för drygt tre veckor sen.!, Bland annat har jag & Nathalie bestämt oss för att gå ner i vikt. Och helt ärligt så ger jag blanka fan i vem som misstycker. Jag vill göra det , så jag tänker göra det. Fick höra att om man äter rätt och motinerar dagligen & dricker 2 liter vatten om dagen, så går man ner ungefär 2 kilo i veckan, de första veckorna. Och det är bra. Tycker jag i alla fall!
Ska köpa gymkort också när jag får pengar till det & ska vara nere i gymmet typ tre gånger i veckan. Och jag vet om att jag kommer klara det, för detta är något som jag verkligen vill.

Jag har också tältat med Nathalie uppe vid åsen. Riktigt kul var det även om vi blev livrädda mitt i natten!
Vi kom dit precis innan det blev mörkt och när vi hade slagit upp tältet gjorde vi lite mat. Sen när vi hade ätit och sånt så gjorde vi vid inne i tältet och organiserade litta! Ungefär vid 23-24 tiden, hörde vi en massa ljud och prassel i löven och så klart blev vi rädda :P Och helt plötsligt från ingenstans hör vi en massa typ rådjurssteg PRECIS UTANFÖR TÄLTET!! Jag säger bara fyfan! Sen lite senare in på natten hörde vi vildsvinen som inte alls gick långt ifrån tältet, & det hjälpte ju verkligen inte heller! Somnade en liten trudelutt och vaknade vid halv tre, och då var nathalie skiträdd och sa att där hade vatt en massa vildsvin som hade gått och bökat och sånt. Sen somnade vi och vaknade vid elva. Skönt!
Efter frukosten så visste vi inte vad vi skulle göra så vi la och snackade en massa ( som verkligen behövdes!!) & bestämde oss lite senare för att utforska skogen lite närmare. Tänkte att vi skulle sysselsätta oss med något tills klockan 18, då hennes bror skulle komma och hämta oss.
Så vi gick och hittade till slut en karta & vi bestämde oss för att följa den röda slingan. Och jag säger bara fyfan ! En massa bålgetingar och jordgetingar som förföljde oss och stekande sol, massa prassel i löven och ett ont knä från min sida. Men .. vi klarade det! Var uppe i utkikstornet och utsikten där var fantastisk!
Sen gick vi tillbaka till tältet och snackade lite till och krängde chips och kakor!
Men jag hade verkligen jätteroligt & behövde verkligen komma iväg från allt ståhej här hemma och runt om i min kompiskrets. Jag och Natta ska tälta en gång till innan skolan börjar, fast då med lite fler folk!

Idag har jag och pappa cyklat in till Klippan till Donnie och lämnade en  rörskärare till han. Sen vidare hem till Frida och Björn. Jag och Frida ska ha en liten tävling om vem som har gått ner mest i vikt när skolan börjar. Jag vinner såklart^^ :)

Så det blev några mil idag! , vi ska snart gå ut och gå en runda också, men ska nog vänta lite tills det blir lite svalare ute. Mycket skönare att gå då!

Men ni får ha det så bra! Pusspuss

RSS 2.0