Hej igen'

Tja alla.

Valborg idag, vet inte om jag ska på nån fest eller vad jag ska. Har ingen dricka eller pengar till det heller eftersom jag ska handla annat. Hade världens diskussion med Krisse i skolan :P
Han ville att jag skulle följa med till parken och festa med han och alla andra och sånt. Men det pallar jag faan inte när det regnar som ett jävla vattenfall nu. Palla det. Där är heller inget skydd som man kan stå under om det fortfarande regnar ikv. Och att slösa ner tid på att fixa håret och sånt om det ändån ska bli förstört? Nej tack!
Därför tycker jag att det är bättre att stanna hemma ist och plugga till mitt prov i företagsekonomi som vi har på måndag. Jag tycker att det är tusen så jävla gånger mer viktigt att få bra betyg än en bra fylla. Det kan jag liksom få precis när jag vill annars. Det kommer ju för fan en helt jävla fantastisk sommar om typ två månader.
Och bestämmer jag mig sen för att jag ändån åker dit och sånt, hur jävla kul blir det när man inte har nån dricka? Och ska jag fjäska för pappa? Tror inte det. Han ger inte med sig ändån, så det är inte ens värt att försöka. Och att snylta massa sprit, det gör jag bara inte !

Låter kanske som att jag gnäller ganska mkt, men vafan. Det kommer fler helger som man kan festa på, och bara för att det är valborg så verkar det som att alla tycker att det är ett måste :P men inte jag inte xD

Aja, skolan idag var fett najs. Började tjugo i tio med matte, sen lunch. Haha, hade datalektion i typ 10 min för datorerna fungerade inte. Så vi slutade vid 12 typ. Fett chillidill =)

Juste, följde med Sandra till frisören igår. Hon skulle färga, slinga & klippa det. Hon hade fått en tid klockan tre & hon var klar klockan sju. FATTA VA ONT I RÖVEN JAG FICK!!
Men det var det värt. det blev sjukt snyggt. Jag tycker att hon passar bättre i denna färgen än det mörka som hon hade innan.

Nu.... har jag nog inget mer att säga, skriver mer senare kanske! =)

hej bloggen'

Vet om att jag har varit väldigt slarvig med min update, men har verkligen inte pallat skriva :/
Det har varit mkt saker som har stått ivägen.

Åkte hem från skolan i torsdags för jag mådde inte alls bra. Skippade skolan på fredagen också. Rätt skönt faktiskt och ligga hemma och mysa med en film i sängen och få vila upp sig.

Igår (lördag) var det tjejkväll hemma hos Johanna i Åstorp med Johanna, Sanna, Amanda , Sandra, Felicia & jag. Riktigt trevligt faktiskt. Tacos, marrängswisch (stavning?), trevliga vänner och en kul kväll är verkligen inte fel när man behöver det!

Åkte med Sandra hem på natten och sov hos henne. Idag har vi inte fjort så mkt. Hon följde med mig hem och nu är hon och våra övriga familjemedlemmar ute och går en runda. Jag följde inte med för jag har en massa annat som ska göras. Till exempel städning av rummet och tvättning, men på nått konstigt vänster hamnade jag här istället!
Aja, ska väl börja med det snart. Har ändån inte något mer att säga. Ha det fint alla! <3

lördag, 3/4-10

Hej alla glada.
Påskafton idag ja. Har precis ätit en riktigt god middag som mamma har lagat!, det blev inte riktigt som vi har ätit innan utan vi tänkte i andra banor i år! =)
Det blev först ägg, sill, korv och köttbullar (som typ en förrätt.), sen hade mamma gjort en asgod kyckling med potatiskroketter, bearnaissås (stavning) & grönsaker! Det var verkligen skitgott! Till efterrätt blev det pannacotta.
Det är tur man kan säga att man blev mätt iaf. :P, and ofc massor med cola!


Haha, jag & mina småbröder har satt upp studsmattan , för markus ville det :P
Det gick inte redigt som jag ville i början, men sen så jävlar :P

Nu sitter jag här och kränger en massa godis, mums! (L)
Egentligen mår jag ganska illa efter allt jag har käkat., men vafan!, det är bara påsk en gång om året! =)

Lovet har gått riktigt fort. Det är fan skola på tisdag redan! Aja, jag klarar mig nog!, bara nåra veckor kvar sen är det fan sommarlov ju! :P

Nu ska jag göra nått vettigt! ha de gott alla!
Glad påsk!


RSS 2.0