sitter i skolan

Hejhej!
Sitter i skolan nu och har administration. Så jäkla tråkigt och att vi har världens segaste lärare gör inte saken bättre.
Blev lite sura miner innan idag. En av mina bästa kompisar Johanna fyllde nitton igår så vi har bestämt sen förra veckan att vi skulle åka till Väla idag och handla lite. Hon skulle ha en ny klänning eftersom hon ska ha fest imorgon. Men eftersom vi har ett prov i svenska imorgon och inlämningar och glosor i engelska så känner jag att jag inte hinner gå och strosa runder där. Så ja..
Men vi ska prata mer om det när hon kommer till skolan!
nu måste jag säga hejdå, för nu ska vi sätta igång med en ergonomiuppgift!
Puss!


linda p tar hem det igen!

Än en gång har jag lyckats på att inte uppdatera så särskilt väl ;)
Jag har faktiskt tänkt på det, men har inte orkat. Som så många gånger innan så har jag inte haft tid till att blogga. Har haft mycket med skolan och sådära.

Jag hatar onsdagar. Vi börjar fem i halv nio och slutar klockan fyra. Förstår ni hur trött man är när man kommer hem? Jag är inte hemma förrens halv fem, kvart i fem nånting och då ska man äta, sen ska man börja på sina jädrans läxor! PALLAR INTE!
Idag måste jag plugga på ett prov vi har imorgon. Internationell ekonomi. Jääääättekul. Fattar ingenting. Kan vara därför jag inte har vatt på så många av dom lektionerna förra terminen? Men detta året har jag fan bestämt mig att jag ska skärpa mig! Jag ska inte skolka från någon lektion och jag ska lämna in uppgifter och börja plugga till prov i tid! Får se hur långe jag lyckas med det ;)
Jag vet inte varför, men är det så för er med att om ni har bestämt er för att göra något som kräver att man ska sitta vid datan, blir ni också distraherade av annat, tex facebook? Det blir jag och jag hatar det. Även om jag säger att " nu ska jag inte kolla nånting annat än information, inte facebook eller nånting annat", så går jag ändån in på facebook för att jag är så jävla rastlös och typ hatar det jag håller på med!


Aja, nu ska jag fortsätta mitt lilla pluggande! Hörs kaaaanske av senare!

iväg!

tjatja!
Har inte så mycket tid på mig eftersom jag måste in i duschen! Blev fest iaf :) GLAD CHEY :)
Så nu ska jag göra vid mig o sen bege mig mot Frida så tar vi bussen tillsammans till Åstorp där vi kommer leva loppan :) Ha det bra sötisar :))

"Godmorgon"

Godmorgon på er. Vaknade för en knapp timme sen, men nu har jag äntligen gjort vid mig och ätit frukost så jag är redo för vad dagen har att erbjuda. Antagligen inte så mycket eftersom jag måste städa rummet o plugga till ett prov som jag antagligen måste göra nu på tisdag då skolan börjar. :( Det är i småföetagande (vilket jag ääääälskar   NOOT! ) men det är bara i tre kapitel så det blir inte så svårt kan jag tänka mig, jag har rätt lätt för att lära mig när jag börjar med det några dagar innan.
Ikväll hoppas jag att nån jävel därute är på hugget, för JAG VILL FESTA! det har jag inte gjort på jag vet inte hur länge! Så nu är det fan dags tycker jag :)
Tittade ju på breakning dawn igårkväll innan jag somnade o fy fanken va bra den var! Längtar till part 2 kommer ut!
Aja, nu ska jag plocka undan kläderna på golvet o sen sätta fart med att plugga :) uppdaterar senare :)

sista inlägget för idag

Hej på er. Redan inne på tredje inlägget för idag, vafan händer liksom ?!
Aja, tänkte titta på film nu iaf innan jag somnar ;) Det blir Breaking Dawn o ja, jag har inte sett den ännu. Förhoppningsvis är jag inte den enda ;)
Slänger in en liten bild :)
Godnatt på er :) <3

Trött o hungrig

Hejhej! Här kom minsann ett inlägg till, det var ni inte beredda på va? ;) haha.
Filmen Monte Carlo som jag nämde i tidigare inlägg var precis som jag hade hoppats på om inte ännu bättre! En riktig tjejfilm! Jag måste säga att det är inte många filmer jag tittar på som är några riktiga " Linda-filmer", men denna var banne mig det!
Usch, jag är så trött! Har varit det hela dagen, kan ju bero på att jag inte sov någonting inatt.. Hungrig är jag också. Har bestämt mig en gång för alla att jag ska gå ner i vikt nu OCH JAG SKA LYCKAS!!! Så i början av veckan köpte jag sånna naturdiet. Det är en påse med ett pulver i som smakar choklad som man blandar med vatten. Den innehåller bara typ lite över 100 kalorier så ska man dricka ungefär 4-5 st sånna om dagen. Så ifall man inte äter någonting annat så får man bara i sig max 500 kalorier vilket resulterar i viktnedgång :) Jag är ute o går en lång runda varje dag också som "hjälper det lite på traven". Självklart är jag försiktig och tänker noga efter hur jag mår så min kropp inte kolapsar eller något.  Jag vet om att folk kan tycka jag är en jävla idiot som gör detta, men detta är något som jag gör för MIG. Ingen annan. Trivs man inte med sig själv o ifall man har dåligt självförtroende som jag har, så tycker jag att det är okej att fixa "problemet".
Jag har inte mått bra de senaste åren pga personliga saker som jag inte tänker ta upp här, vilket har gjort att jag har funnit min tröst i maten, vilket har resulterat till att jag har gått upp i vikt. Till skillnad från många andra personer runt om i världen tänker jag ta tag i det innan det är försent. Innan jag behöver operera mig för att bli smal igen, innan jag tvingas se mina barnbarn växa upp uppifrån molnen. Så hacka inte ner på mig för att jag gör detta. Jag tycker inte jag gör nått fel i det och det borde inte ni tycka heller.

ajajaj!

Det var tur jag inte lovade något inlägg häromdan ;) Anledningen till att det inte blev av var för att jag fick reda på en rätt.. vad ska man säga.. Inte direkt tragisk eller hemsk nyhet. Man kan väl säga tråkig. Tänker inte berätta det här förrens jag är redo för att göra det. Allting känns bara så jävla tråkigt just nu. Har inte ork till att göra något alls längre och sen när jag väl vill göra nånting, nej då är alla så jävla tråkiga..
Frida ville att jag skulle följa med henne och hennes lillasyster Ellinor till väla idag men redan igårkväll kände jag att nånting inte var rätt med mig, hade jätteont i huvet och ont i magen med. Kändes nästan som mensvärk men i och med att jag har p-stav så får jag inte min mens längre.. Sen kunde jag knappt sova inatt osså :( Så fort jag somnade så vakna jag igen. Så typiskt.
Sitter o lyssnar på Chris Medina - One more time. Har ni hört den? Kan inte sluta lyssna på den! Länkar den längre ner :)
Och eftersom inget annat verkar hända idag håller jag på att ladda ner en film. Den heter Monte Carlo. Selena Gomez spelar med i den. Lägger ut trailern nedan till er :) den verkar faktiskt rätt bra! en typisk tjejfilm :)

http://www.youtube.com/watch?v=Rxm_bVVhbr8
Där har ni trailern :)
http://www.youtube.com/watch?v=VOL0O6EgGGQ
Och där var låten :)
Ha det bra!

long time no see

tjatja :)
det var ett bra tag sen jag sist bloggade! har inte orkat blogga faktiskt. Har vinterlov nu iaf, skönt som snus :)
Sitter hemma hos min kära vän Frida nu, ska sova här inatt :)
Funderar på att åka till väla imorgon o gå där ett tag o bara chilla gärnet :) Tror vi båda behöver komma ifrån lite, så att gå där blir nog bra :D
Får se om det kanske slinker in något inlägg senare, MEN jag lovar inget!

RSS 2.0