Kvällsblogg

tja..

Var ju som sagt i Helsingbrog idag med Evelina. Kollade på eclipse, & den var ASBRA verkligen. Kan vara en utav de bästa filmerna jag har sett faktiskt. Hade ju kunnat lägga upp en massa smaskiga detaljer för er som inte har sett den än, men min mamma läser min blogg och blir pissesur om jag berättar innan hon har sett den. :P haha, så ni får vänta!
Det var iaf värt de 110 kronorna som biljetten kostade!

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan börjar bli mycket. Sandra kanske skulle komma imorgon med, så det ser jag fram emot! =)

Puss & godnatt <3

tjaaa

hej allihopa.

Vet att jag har varit slarvig med updaten igen :P men jaja...
Har varit med Evelina hela dagen idag.
Ska hem till henne imorgon vid typ 10, halv elva för vi ska vara i Helsingborg vid två tiden. Vi ska käka på donken och sen bara gå runder. Vi tänkte att vi skulle titta på Twilight eclipse. Den börjar vid fyra tiden. Anledningen till att vi ska se den så tidigt är för att ingen av oss egentligen pallade att kolla på den vid nio. Egentligen tycker inte jag att det spelar så stor roll vilken tid man ser den, det kommer ju ändån vara mörkt i salongen! (a)
Sen tycker jag att det är en ganska lagom tid, för vi är hemma igen vid sju tiden. Och då har man tid över som man kan hitta på annat på.
Vi håller ju på att bygga en ny yttertrappa så då kan jag hjälpa pappa med det!

Nej, nu ska jag inte skriva mer.. är trött som ett as!

Skriver kaaanske imorgon om hur filmen var eller nått!
NAAAAATTTII!! <3

Kvällsblogg

hejhej!

Idag har jag inte gjort så mkt. Mest bara gått och glott runder. Pappa har har semester denna veckan och tydligen var jag " ett ganska störande objekt" när jag bara gick runt & runt hela tiden :P

Imorgon ska jag försöka vakna i tid, och sen lägga mig ute på en filt i gräset med iPoden och steka sönder. Vi var ju på stranden härom dan, & visst .. jag fick ju färg, men det är ju verkligen inget att skryta över! xD Så jag känner att en dag ute i solen inte skulle vara så fel!

Jag saknar också min underbara syster som för tillfället är i Båstad med Svensson och hennes familj. Hon är verkligen solstrålen och ljuset i mitt liv. Älskar henne otroligt mycket <3

Just det, skulle ju egentligen till Ullared imorgon men det blir inget av med det. :( Natta sa att den bilen vi egentligen skulle åkt med hade gått sönder och åkte in på lagning.. Och André's bil var inte körduglig till att köra så långt med... men ingen orsak att hänga läpp för det eftersom Nathalie sa att vi skulle försöka komma iväg den 25:e istället. Och då har jag förhoppningsvis lite mer pengar!
Jag är ju inte så särskillt rik nu eftersom jag har spenderat rätt mycket pengar på kläder och några otroligt bra hudvårdsprodukter från MaryKay. Så där rök en stor slant!
Min syster har ju blivit en "fristående hudvårdskonsult" på MaryKay nu & tjänar en bra slant där. Hon tycker verkligen att det är kul och även om hon bara har haft typ 2-3 visningar än så länge så är hon jätteduktig.

Nä, nog om det! Nu ska jag hoppa i sängen så jag orkar upp i morgon! Klockan är ju redan över halv ett!!
herregud :P

Ja, vi hörs väl imorgon!

Godnatt alla fina! <3

RSS 2.0