hmm..

Väntar för tillfället på ett samtal från Nathalie =)
Hon skulle ta bussen från skolan vid halv tre, så jag möter henne vi Hemköp och följer med henne hem en stund. Ska låna hennes gosiga tjocktröja ikväll, eftersom Kevin har 18års fest. Känner på mig att det kommer bli fett kallt, så vill gärna ha med något varmt som jag kan byta med.

Är fortfarande lite fundersam över min outfit ikväll. Eftersom jag har varit jätteförkyld sen tisdags är kanske klänning lite over the top. Men jag hittar säkert nått fint :P =)

Nu ska Lindis ätaaaa =) hadetgotthaaj :)

Blä på regn..

Egentligen har det varit en ganska bra dag i skolan, underbara vänner och få lektioner. Får ju dock inte glömma treor, vattenpistoler och vattenballonger... Vem blev deras offer? Ja, ni kan ju gissa =)
Inte nog med det, så går man hem i ösregn... Kan det bli bättre?

Förändrad? - Jadå!

Usch ja, nu sitter jag här igen, utan något liv känns det som :P
Ont i huvet har jag så det sjunger om det. Inte okej!

Skolan idag har varit fett chill. Började vid 9.20 och slutade vid 11.10 ungefär. Inget man säger nej till. Jag och Frida funderade på ifall vi skulle gå hem till Ljungbyhed eftersom att bussarna inte började gå förrens halv två.
När vi hade käkat och packat alla grejor som vi skulle ha med hem och plugga på så  gick vi över gatan och in till pappas jobb för att lämna min megatunga väska och be pappa ta med den hem när han hade slutat jobbet. Men var han där? - Neej!
Så istället bad vi Ulla att skriva en lapp till han om att han inte skulle glömma den, men eftersom hon är så jääävla snäll så kunde hon erbjuda sig att köra hem oss istället för att vi skulle gå och få ont i benen. Så vi slängde in våra saker i bilen och påbörjade en njutningsfull färd hemåt ! =) xD

Var hemma hos min älskade syster Sandra för ett tag sen. Tydligen så saknade mamma och pappa henne eller så ville dom bara dricka lite kaffe med Jesper och Monica :)

Nu kommer vi till " the big thing" ! SANDRA HAR KLIPPT AV MITT HÅR!!!
Eftersom jag var så jävla trött på det långa jag hade innan så bad jag henne att klippa det lite. Sa till henne att jag inte ville att hon skulle klippa så himla mkt eftersom jag personligen inte tycker att jag passar i kortare hår. Hon bara, nej jag ska inte klippa av det..
Men vad gör hon? - KLIPPER FUCKING AV DET!!
Blev rätt så paff när jag såg mig i speglen när hon var klar, men måste erkänna att det blev ganska bra! Känns bara lite ovant eftersom jag typ alltid har haft långt hår, men förhoppningsvis så vänjer jag mig med tiden! =)
Fick idéen innan när jag kollade på migsjälv i speglen, att jag kanske kunde klippa page, fast i en lite längre modell. Har faktiskt alltid gillat den frisyren och jag tycker den är snygg på tjejer. Särskilt på Victoria Beckham. Men funderar på att ha denna frillan ett tag till & sen får vi se hur vi gör.! Hade en annan idé också.. Att jag färgar håret i typ chokladbrun eller ljusbrunt och sen sätter i hårförlängning. Men vettefasen, för det är ganska dyrt. Aja, får se hur vi gör med den saken.

Orkar inte berätta mer nu, kan bara säga att jag var en runda hos Nathalie när jag kom hem. Har man en kompis som är aningen knäpp i huvet och en telefon i handen så kan konstiga saker hända ! xD

Nu tänkte jag sova lite till ljudet av regn som öser ner utanför fönstret! Mysigt :)
Sov gott alla =)

Hej bloggen'

tjaa alla!

Jag vet egentligen inte varför jag inte har skrivit så mycket i min blogg, men jag har inte orkat, eller så har jag inte haft något att skriva om! Sry ;)
Dagen idag har faktiskt varit ganska najs, vaknade riktigt tidigt, jämfört med de andra senaste dagarna. Vaknade iaf, pigg som ett svin, vid halv tio typ.. Låg och drog mig till 10. Vid elva kom mormor en runda, vilket var lika trevligt som alla andra gånger jag får träffa henne!

När pappa kom hem från jobbet följde jag med han till Åstorp och Smålanden och jobba lite. Så man tjänade lite kosing idag med! Det gillas alltid =)
När vi kom hem från Åstorp så hittade vi Frida & Björn sittandes i köket ! En alltid lika trevlig överraskning :)
Fick leka lite med lilla Ronja innan vi åkte vidare.

Nu för ungefär en timme sen kom jag, mamma och vår lilla vovvis hem efter en lång och skön promenad längs ån. Det är ganska roligt när man ser att vår lilla Isabell får nya krafter i sina gamla ben när man hittar nya ställen att gå på!

Längtar riktigt ordentligt till imorgon med, eftersom Mia ska ha 18-års fest =)
Kommer bli riktigt roligt! (a)

Nu ska jag sätta igång en film tänkte jag!
Over and out.

Alkaline trio - i found a way


femtemajtvåtusentio'

Hej bloggen.

Måste bara säga att jag har ont i mina fötter så det står mig upp i halsen. Vi hade friluftsdag i skolan idag. Så jag, Sandra, Frida & lilla Gizmo cyklade till Skäralid. Var där vid halv nio ungefär. Bussbarnen från skolan kom ungefär en kvart senare eller nått i den stilen.

Fick besked av vår idrottslärare att vi skulle dela in oss i gruppen om 5-8 ca. Sen skulle vi börja gå en runda på 6 km. Trodde jag skulle DÖ! Jag har aldrig fått så ont i fötterna i hela mitt liv! Har typ två, tre blåser under foten..  När vi entligen hade kämpat oss igenom dom 6 kilometrarna så kom vi till grillplatsen där lärarna och nåra andra satt och grillade korv. Vilade i typ... 20-30 minuter och fick sällskap av en äcklig svan som åt pepparsalami! haha!

Sen skulle vi gå 3 KILOMETER TILL! uppför en jävla backe! Fick fan stanna 45154518515836269548 gånger! :P
Vad som hände där uppe går vi inte in på ! Fråga Sandra i skolan! :P HAHAHAA!

När vi kom ner igen så vilade jag, sandra och frida en stund medans alla andra klasser tog bussen tillbaka till klippan!
Sen cykla vi hem och jag har haft tråkigt sen dess :P

Var egentligen meningen att vi skulle åka till Familia idag så jag kunde handla lite, men neeeeeeeej.... Då ska "plötsligt" pappa nån annan stans. Så vi skulle ta det imorron ist!

Nu ska jag vara äta äppelpaj och vara social mot vår granne!
Hadetgotthaaaaaaj!

RSS 2.0